kush jemi ne ?

Kantina e familjes Tufa është e vendosur në zemër të fshatit Lundër, Tiranë.Ajo qëndron midis vreshtave historikë, kopshteve madhështore dhe ullinjëve tanë shumë vjeçarë. Shtëpia jonë është një kantine e pashme, bashkëkohore dhe e freskët e cila qëndron krah për krah me vreshtat tanë.Ne përpiqemi të praktikojmë metoda sa më bio-dinamike në punimin dhe rritjen e vreshtave.home-1
home-2

Rezervo tani

Kantina e familjes Tufa ofron një sasi të kufizuar degustimesh private të cilat bëhen vetëm me takime paraprake.

rezervo

Produktet

Vreshti Tek Rrahi është blloku jonë kryesor i prodhimit të variatetve të ndryshme të rrushit. Ky vresht ndodhet në zonën kodrinore të Lundrës. Struktura e tokës është e mesme dhe ranore. Kjo përbërje lejon asimilimin sa më të shpejtë të ushqyesve tek bima. 

meso me shume
home-3
home-4

Awards

11.03.2018

Cmimi vera e bardhe e embel

11.03.2018

Cmimi vera e bardhe e embel

11.03.2018

Cmim Vera e Bardhe

11.03.2018

Cmim Vera e Bardhe

07.06.2019

Silver Medal Lot i Embel

07.06.2019

Silver Medal Lot i Embel